Jer je aparat koji omogućuje provođenje elektromagnetske terapije kod kuće

Jer želite kvalitetan proizvod koji je proizveden i testiran u Sloveniji; jer Vam nudimo stručnu podršku; jer se usluga pruža doživotno i jer vam certifikati jamče da je Magus jastuk siguran za korištenje, a ujedno i učinkovita terapija.

Učinkovitost Magus terapije

Magus terapija je izuzetno učinkovita u:

 • BOL U LEĐIMA
 • ARTRITIS
 • ARTROZA
 • OSTEOPOROZA

Ako i vi trpite za različitim vrstama bolovima u leđima, odaberite Magus koji će vam ublažiti bolove, vratiti pokretljivost i snagu.

Prije nego se odlučite na kupnju, informirajte se je li uređaj znanstveno ili klinički proučavan. Ozbiljni proizvođači ulažu veliki novac u znanstveno istraživanje svog uređaja i dobivanje raznih certifikata.

Proizvođač jastuka Magus je poznata slovenska tvrtka Status iz Metlike.

Zašto odabrati Magus

U kompletu dobijete:

 • 1 veliki jastuk dimenzija 1800 x 700 mm,
 • 1 mali jastuk dimenzija 400 x 400 mm,
 • strujni adapter,
 • kontrolna točka za podešavanje programa (14 različitih programa),
 • statički magnet za detekciju magnetskog polja,
 • tester magnetskog polja-bip,
 • upute za korištenje.

Set za magnetnu terapiju Magus sadrži dva jastuka.

Mišljenje liječnika o Magusu, prof. dr. Igor Jerman, sveuč. dipl. biol.:

Prof.dr. Igor Jerman

“Od antike je poznato da magnetsko polje može biti ljekovito.
Istraživanja utjecaja magnetskog polja na liječenje bolesti i ublažavanje tegoba uvelike su intenzivirana u prošlom, a u ovom još više stoljeću.
Mnoga istraživanja su pokazala da je korištenje elektromagnetskog polja u terapeutske svrhe najučinkovitije kada se to polje javlja u obliku pulsa, kao što je slučaj s Magus jastukom”.

Magus jastuk koristi nekoliko fizioterapeuta, toplica i klinika. To našem gadgetu daje posebnu težinu.
Pregledajte reference. Svaki magnetski sustav ima bezuvjetno jamstvo, a jamstvo traje najmanje 15 mjeseci od datuma kupnje. Jastuk Magus ima 2 godine jamstva.

Mišljenja korisnika

Franci Pelc, Žužemberg:

Čuo sam za Magus jastuk i video ga na internetu jer sam tražio uslugu riješenja za moje bolove u leđima. Kad sam došao na njihovu web stranicu lijepo su me pozdravili i pitali kako mi mogu pomoći. Napisao sam da me detaljnije zanima Magus i kako to naručiti jer sam doživio kvar.
Kad sam im napisao za što mi treba magnetni jastuk, odgovorili su mi za nekoliko minuta i konzultirali se sa svojim liječnikom. Zatim sam organizirao dostavu na moj dom; što se i dogodilo. Sve su mi detaljno objasnili: čemu služe različiti programi i kako jastuk radi. Toliko je jednostavan za korištenje da ga gotovo svatko zna.

Sljedeći važan čimbenik je da su vam uvijek na raspolaganju obučeni ljudi dok koristite njihov uslužni program.