Dobavljač:

Tvrtka Magus – terapija d.o.o. je obiteljski posao. Nastao je 2009. godine razvojem elektromagnetskog pulsirajućeg jastuka Magus. Razvoj jastuka odvijao se 2 godine u suradnji s proizvođačem Status d.o.o. iz Metlike.

Dobili smo certifikate, što znači da je Magus jastuk siguran za korištenje, a ujedno i učinkovita metoda.

Vizija tvrtke je približiti magnetsku terapiju široj i stručnoj javnosti diljem svijeta.

S tim ciljem, kako na slovenskim web stranicama tako i na ovim (hrvatskim) stranicama objavljena je ogromna količina sadržaja čija je svrha našim posjetiteljima predstaviti sve pozitivne osobine koje donosi magnetska terapija.
Učinkovitost i jednostavna svakodnevna uporaba Magus jastuka predstavljena je široj javnosti.

Htjeli smo razviti magnetski jastuk koji bi svatko mogao koristiti:

  • starije osobe s bolovima
  • mladih sa sportskim ozljedama
  • slabovidni i invalidi
tina štifter
Tina Štifter, direktor i vlasnik tvrtke Magus d.o.o. iz Ljubljane
magus

Misija i vizija

Naša misija je jačanje i revitalizacija zdravlja te razvoj zdravog načina života. U našem poduzeću usmjereni smo na jačanje zdravlja, ublažavanje bolova u medicinskim stanjima i u nekim slučajevima prevenciju bolesti.

Naš glavni cilj: Vaše zdravlje i zadovoljstvo!

Predani smo dobrom i poštenom poslovanju. Korisnici su nam uvijek na prvom mjestu. Vrlo nam je važno približiti Vam se, ponuditi Vam osobni kontakt i pomoći u komunikaciji s Vama.

U tu svrhu razvili smo poseban model poslovanja, jer se fokusiramo na svakog pojedinca. Trudimo se udovoljiti Vašim željama i potrebama te odgovoriti na postavljena pitanja.

Nismo samo konzultanti i dobavljači “nekog” terapijskog uređaja, već i partneri koji se osjećaju suodgovornima za rezultate. Magus gadget je plod našeg vlastitog razvoja, tako, da vam o njemu možemo reći najviše.

Pozivamo Vas da nam se javite, rado ćemo Vas saslušati u našem društvu!

Tko je Magus?

Tvrtku Magus predstavlja Tina Štifter, koja je u Magus jastuku od samog početka. Stručnjakinja je u području magnetske terapije, a najviše kontakta ima s korisnicima Magus jastuka koji su je u 11 godina već puno naučili.

Tina: „U jedanaest godina nikad mi se nije dogodilo da mi je bilo teško ustati ujutro i odvesti se do nekoga tko želi Magus jastuk. Jako volim svoj rad i korisnici to osjećaju, s tim se ne može igrati.”

Tina Štifter ima najviše kontakta s korisnicima, a time i najviše stručnosti, ali i znanja s terena.

Jaka Štifter je zadužen za administrativne poslove u tvrtki, odlazi na teren u susret kupcima kad se Tina razboli. To se ne događa često jer Tina koristi Magus jastuk 2x dnevno i zdrava je kao ribica ????.

  1. godine Janko Štifter bio je idejni voditelj razvoja jastuka Magus, danas se bavi zdravim načinom prehrane; još uvijek pruža svo znanje i mudrost kada mlađa generacija nešto ne zna.

Denis Padar je stručni vanjski djelatniki koji tvrtki pruža dodatnu podršku kada je to potrebno. Magnetnom terapijom se bavi 10 godina.

Ekskluzivni zastupnik

družina Štifter
Obitelj Štifter

Ekskluzivni zastupnik Magus jastuka na hrvatskom tržištu i odgovorni urednik sadržaja na ovoj web stranici je tvrtka NUBIA, poslovno savjetovanje, Edita Wolf s.p. iz Majšperka kod Ptuja.

Prokurist i odgovorna osoba za razvoj marketinga i prodaje Magus jastuka na hrvatskom tržištu je Matija Zajšek.

Matija Zajšek: “Tvrtku Magus upoznali smo prije nekoliko godina. U početku započeli smo suradnju kao poslovni partner u razvoju online prodaje Magus jastuka putem organskih kanala na Googleu, na slovenskom tržištu.
Uspješnu suradnju i postignute rezultate na slovenskom tržištu uz produbljenu suradnju nastavljamo i na hrvatskom tržištu.

Ekskluzivni zastupnik, tvrtka Nubia, poslovno svjetovanje, Edita Wolf s.p., prokurist Matija Zajšek

Kao odgovorni urednik sadržaja na web stranici bolovi-u-ledjima.eu nastojimo posjetiteljima pružiti relevantne i prije svega vjerodostojne informacije o svim mogućim tegobama uzrokovanim raznim vrstama križobolje, a ujedno predstaviti rješenje koje u vezi s njima donosi jastuk Magus.

Kako bismo što točnije prezentirali informacije koje Vam mogu biti korisne, molimo Vas, posjetitelje ove stranice, da sve greške ili nedosljednosti koje nađete na našim stranicama prijavite putem kontakt forme ili telefona. Dat ćemo sve od sebe da to što prije popravimo.