Korisnik Andrej

Nakon sloma gležnja i operacije počeo sam tražiti rješenja za što brži oporavak. Osim hrane za liječenje kostiju, odlučio sam koristiti magnetsku terapiju Magus. Nakon 1. kontrole u dobrih mjesec dana, nalazi i mišljenje liječnika bili su vrlo obećavajući. Odlučio sam kupiti jastuk i koristio sam ga neprekidno još sledečih 8 tjedana.

U 10. tjednu nakon ozljede uslijedila je druga kontrola i liječnik je iznenađeno rekao da je gležanj zacijeljen i u istom je stanju kao i prije. Spomenuo je da takvi prijelomi zacjeljuju 3 mjeseca, ali moji su zacijelili za nešto više od 2 mjeseca.

Također želim spomenuti da je gđa. Tina Štifter vrlo ljubazna i profesionalna, redovito je odgovarala na sva moja pitanja vezana uz korištenje jastuka i davala mi savjete kako ga koristiti.

Irena, redoviti korisnik Magus jastuka

Jastuk imam jako dugo. Pomogao mi je kod osteoporoze i bolova u zglobovima. Koristim ga i kad ne mogu spavati. Također za jačanje imunološkog sustava i tako dalje.
Nakon operacije kuka, kod psa kućnog ljubimca, oporavak je bio prepolovljen, pa ni veterinar nije mogao vjerovati rezultatu.

Toplo preporučam svima, prezadovoljna sam Magus jastukom. Čak ga nosim sa sobom na odmor.
Lijepi pozdrav

Jasmina Š., zadovoljna korisnica iz Maribora

Za magnetni jastuk Magus saznala sam od svog fizioterapeuta kojem sam se obratila za pomoć nakon loma baze 5. stopala. Fizioterapeut mi je preporučio korištenje jastuka, zbog mogućih problema u cijeljenju navedenog prijeloma.
Jastuk Magus koristila sam redovito (prema uputama) 4 tjedna do pregleda kod traumatologa gdje je ustanovljeno da prijelom dobro zarasta i da je moguće skinuti gips.
Tijekom bolovanja zbog prijeloma preboljela sam gripu i Covid-19. Ja sam se od ovih bolesti oporavila znatno ranije od ostala dva člana obitelji, a zasluge pripisujem i redovitim terapijama na magnetnom jastuku.

Zato je apsolutno preporučujem svojim prijateljima i obitelji.

Jaka Peklaj – motocross vozač

U subotu, 4. svibnja 2019. Jaka je slomio ključnu kost na treningu uoči europske motocross utrke u Francuskoj. U nedjelju, 5. svibnja 2019. već je operiran u Novom Mestu. Kako se želio što prije vratiti na motor, po preporuci prijatelja odlučili smo se za Magus magnetnu terapiju.
Jaka je radio terapiju 2-3 puta dnevno i na prvom pregledu nakon 2 tjedna ključna kost je bila u takvom stanju da je mogao ponovno krenuti s treninzima na motoru.
Nakon nepuna 3 tjedna od operacije već je vozio europsku utrku u Portugalu i bio odličan 15 uz poprilično padova, ali je ključna kost izdržala.

Marija, Ilirska Bistrica

O korisnosti magnetske terapije saznala sam krajem 2013. godine od svog fizioterapeuta kod kojeg sam tada išla zbog svojih problema. I sama ga je koristila u terapiji za svoje pacijente. Zbog silnih problema koje sam nakupila (tada sam bila u kasnim 80-ima) savjetovala mi je da kupim magnetni jastuk.

Moja kći je pretraživala web i pronašla stranicu “MAGUS elektromagnetska terapija”. Nakon prijateljske i iscrpne telefonske konzultacije, odmah sam se odlučila za kupnju. Jastuk su mi donijeli doma i točno i iscrpno objasnili kako se njime služi, a inače je dosta jednostavno. Tada sam već hodala pomoću štaka. Magnetskom terapijom riješila sam mnoge probleme – tada su bili posebno jaki bolovi nakon preboljelog herpes zostera, naravno i zglobova (posebno kukova), problema s kralježnicom, išijasa, problema s krvnim žilama itd.

Nakon pola godine redovitog korištenja i naknadnog redovitog korištenja, stanje mi se toliko popravilo da sam se na dobre 4 godine odrekla štaka i ponovno počela brstiti po vrtu.

Sada imam više od 90. Još uvijek ga redovito koristim barem 4-5 puta tjedno, ponekad svaki dan i nekoliko puta dnevno po potrebi. Ublažava mi bolove svake vrste i one do te mjere da gotovo i ne koristim analgetike.

Još jedna velika prednost je što u svakom trenutku možete nazvati njihov broj i dobiti savjet o programu koji odgovara vašem trenutnom stanju, čak i ako je to samo jaka prehlada, otvorena rana na nozi, udarac u kost, ne da spomenemo teže ozljede.

Za mene je to bila jedna od najboljih kupovina u životu i preporučam je.

Luka Sotlar, Ljubljana

“Ja sam 15-godišnja sportaš. Igram hokej. Zbog sportske ozljede koljena bio sam prisiljen propustiti trening na ledu. Imao sam vodu u koljenu, cistu i modricu kosti. Ortoped mi je savjetovao mirovanje barem 3 mjeseca. Preko interneta sam saznao za elektromagnetsku terapiju.

Gospodin Jaka donio mi je jastuk doma i naučio me kako se njime služi. Imam dosta pod yogi i koristim ga 2x dnevno. Stavim malo ispod koljena i koristim ga 3x dnevno. U početku sam radio program za ublažavanje bolova, a zatim program za cirkulaciju. Prije korištenja bolovi su bili toliko jaki da nisam mogao ni čučnuti. Nakon tri dana intenzivnog korištenja jastuka Magus, bolovi su bili znatno manji i mogao sam hodati, nakon 14 dana sam bio napola čučnu, nakon tri tjedna bolovi su nestali i normalno sam hodao i čučao. Jastuk mi je stvarno puno pomogao.

Nakon mjesec dana isprobao sam kako mi radi koljeno na ledu. Bolovi su i dalje bili prisutni na klizaljkama. Stoga sam pričekao s treninzima na ledu, ali sam mogao bezbolno trenirati u teretani i fitness centru. U to vrijeme počeo sam se baviti pilatesom koji toplo preporučujem svim sportašima kao preventivu od ozljeda. Nakon mjesec i pol ponovno sam probao s treningom na ledu i bolovi su nestali.

Uz dopuštenje ortopeda, mogao sam početi normalno trenirati na ledu. Predviđeno je minimalno 3 mjeseca mirovanja, a na led sam se vratio nakon mjesec i pol uz pomoć Magus jastuka. Sada već mjesec dana treniram svaki dan i još uvijek koristim strunjaču. Od kad koristim jastuk nisam se razbolio od nikakve viroze. Spavam jako dobro.”

Hermina Namestnik, Sp. Duplek

“Medicinski aparat mi je preporučen u bolnici kako bi mi kost nakon prijeloma što brže zarasla, jer imam jako porozne kosti – osteoporozu. Magus sam redovito koristila i na pregledu mi je rečeno da kosti dobro zarastaju; zato sam ga i odlučila kupiti jer sam se i općenito jako lijepo osjećala. A ako su slike pokazivale da kost zacjeljuje, imala sam dokaz da Magus djeluje.

Sada već godinu dana koristim jastuk samo za osteoporozu jer ne želim doživjeti još jedan lom. Jako sam sretna, čak i uzbuđena zbog posljednjeg mjerenja gustoće kostiju, jer sada je stanje stabilno! Odnosno, ne napreduje. Jako sam sretna. Na slici mojih kostiju vide se same rupe i to me uplašilo, ali sada sam mirnija, znam da bolest ne napreduje.

Moram reći i da je gospodin Jaka jako ljubazan i korektan; još uvijek ponekad razgovaramo telefonom.”

Prof. Vlado Dimovski, bivši ministar rada, domova i socijalne skrbi u Sloveniji

“Jastuk sam dodatno testirao, bio sam zadovoljan, pa sam ga kupio za sebe. Zdravstvenih problema nisam imao, koristim ga preventivno, navečer za opuštanje (spavam vrlo malo, svega četiri sata, pa je važno opustiti se i odmoriti) i ujutro za podizanje energije. Jako sam zadovoljan. Mislim da djeluje na jačanje imuniteta, jer otkad ga koristim nisam se razboljeo, čak nisam ni kašljao u ta četiri mjeseca. Moja partnerica ga također koristi i ona se također dobro osjeća.”

Sonja Roman, brončana medalja na 1500m na ​​dvoranskom EP-u

„Odlučila sam iznajmiti jastuk zbog tendinoze tetiva koljena; djelomično ljuštenje izraslina tetive mišića bicepsa femorisa. Jastuk Magus koristila sam 6,5 tjedana. Prilikom korištenja nisam osjetila nikakvu reakciju, osim lagane, ugodne topline kada sam koristila manji jastuk. Nakon 2 tjedna počela sam osjećati značajno bolje opće stanje, bila sam odmorna, a i upala na bedrenom mišiću se također znatno povukla. Prije nego što sam je počela koristiti, naučila sam više o tome što je magnetska terapija. Tako da mislim da se takva terapija preporučuje svakoj osobi. Kao vrhunski sportaš, prema vlastitom iskustvu, preporučujem ga kod bilo kakvih sportskih ozljeda ili kao odlično sredstvo za regeneraciju.”

Gašper Suhadolnik, stručni sportski fizioterapeut:

„Kao sportski fizioterapeut već dugi niz godina poznajem djelovanje magnetoterapije. Jastuk Magus obogatio je moje usluge jer izuzetno dobro djeluje na kosti i meka tkiva pa ga dosta koristim posebno kod sportskih ozljeda ili samo za ublažavanje bolova kod istegnuća i uganuća. Za sportaše je najvažnije da ga mogu ponijeti sa sobom na trening, utakmicu i putovanje u torbi.”

Silvia Dekleva, Maribor

„Za pulsirajuću magnetsku terapiju jastukom za kućnu upotrebu doznala sam iz lipanjskog broja časopisa Zdravje, gdje je gospođa Petek opisala svoju životnu priču, u kojoj je spomenula uspješno ublažavanje bolova u kostima i mišićima ovim jastukom. Budući da i ja već dugi niz godina patim od sličnih zdravstvenih problema, bolovi u leđima, a zadnjih godina i u zglobovima (imam 73 godine) i najviše mi je pomogla magnetna terapija u fizikalnim terapijama u ustanovama (ali znamo koliko su dugi redovi!), odlučila sam također probati ublažiti bol ovim magnetskim jastukom.

Preko interneta sam vrlo brzo stupila u kontakt sa tvrtkom Magus gdje mi je izuzetno ljubazna direktorica gospođa Tina Štifter telefonom objasnila bitne stvari oko operacije. Već idućeg dana donijela mi je ovaj jastuk kući u Maribor i savjetovala mi najprikladniji program koji se može namjestiti pomoću priloženog magnetskog generatora impulsa različitih frekvencija. Tako sam koristila ovaj jastuk dva puta dnevno po 30 minuta ujutro i poslijepodne te navečer po 15 minuta u krevetu ispod madraca punih 6 tjedana.

Već nakon dva tjedna osjećala sam puno manje bolove u ramenu, a nakon 6 tjedana iu kralježnici, posebno u lumbosakralnom dijelu, gdje je trošenje hrskavice najjače i to me uvelike otežavalo u hodu. Sada mogu puno lakše hodati.

Posebno moram pohvaliti stav od i pažnju direktorice koja je tijekom korištenja jastuka nekoliko puta nazvala i raspitivala se o funkcioniranju jastuka i mome dobrobiti. Iskrena hvala!”

mr.sc. Petra Gamberger Lončarič

Vaš Magus jastuk sam odlučila kupiti u prosincu jer je fantastičan, rezultati su fenomenalni i osjećaj je tada bio potpuno drugačiji. Tijekom šest tjedana upotrebe tijelo mi se regeneriralo, nestali su nesnosni bolovi u križima, kao i bol u živcu desne noge koji je prije toga trajao 2 godine. Nakon dva mjeseca nekorištenja, stari bolovi se vraćaju, a tijelo me upozorava da puno griješim i da je vrijeme za promjenu. Zato je jastuk postao dio moje svakodnevice.

Jastuk je ne samo učinkovit i koristan medicinski uređaj koji mom tijelu omogućava lakše funkcioniranje, već mi predstavlja i “utočište”. Idem tamo kad osjetim bol, idem tamo kad sam napeta i pod stresom i znam da trebam stati na 15 minuta, fokusirati se na sebe i napuniti baterije. Jastuk sam ujedno preimenovala u ljekoviti čudotvorni krevet, u kojem navečer s djecom čitamo bajke. Djeca su se toliko navikla da me i sama pitaju idemo li u medicinski krevet. I njihov imunološki sustav se također poboljšao i imamo značajno manje začepljenih i šmrkavih nosova.

Hvala na jastuku i hvala na izuzetno profesionalnom, a istovremeno jednostavnom, razumljivom objašnjenju koje ste mi dali pri prvom korištenju. Kod vas sam osjetila da je kupac na prvom mjestu.

S poštovanjem, mag. Petra Gamberger Lončarič

Obitelj Macarol

„Nakon korištenja Magus terapije stanje se vidljivo popravilo. Iako još ne čini čuda na svim područjima. Mislim da će to potrajati, jer ni problemi nisu novi. Ali mogu reći da preporučam ovu terapiju. Gospodinu Denisu želimo puno uspjeha u predstavljanju Magus terapije. lp Macarolovi”.

Gđa. Martina

Bok Denis,
Jako sam zadovoljna jastukom. Kombiniram C2 i C3 programe i ubrzo sam primijetila poboljšanje. Odmah na početku je bio lakši osjećaj – kako u zglobovima tako i u tijelu općenito. Zbog artritisa sam ponekad imala osjećaj težine i umora. Tijekom korištenja smanjila se i oteklina i sada je stanje puno bolje već nekoliko tjedana.
Prekrasan dan

Gđa. Metka

Zdravo!
Moram reći Denis, da je ovaj mali jastuk nakon samo nekoliko dana korištenja učinkovito djelovao na gležnjeve i koljena. Hvala ti na savjetu. Budi dobro!
Metka

Kristjan Koren, profesionalni biciklist

Srušio sam se u petak na sedmoj etapi Tour de Francea. To se dogodilo nakon samo 15 prijeđenih kilometara. Isprobao sam različite terapije i koristi posebne magnetske terapije s jastukom Magus s četrnaest različitih funkcija mogu opsiati ovako: “Spavam puno bolje, a jedna od funkcija jastuka je i značajno pripomogla ka ublažavanju mojih ozljeda. Imate i razne druge funkcije. Pomaže kod glavobolja, bolova. Za lakat radim tri terapije po pola sata dnevno.”

Denis Šketako, europski prvak u dugom triatlonu 2016

Ove godine sam nažalost nesretno pao na utakmici Europskog kupa u svibnju, gdje sam slomio tri rebra i puknuo dijafragmu. Budući da se, kao i svaki sportaš, želim što prije vratiti, tražio sam sve načine da brže ozdravim.
Uz pomoć Magus jastuka, uspio sam to učiniti. Od prve terapije do kraja osjećao sam da mi se stanje popravlja i nakon 6 tjedana već sam bio na biciklu. Ali nikad nisam mislio da ću se i ove godine moći natjecati i završiti sezonu na postolju half ironmana i s 28-minutnim poboljšanjem svog novog osobnog rekorda za full ironman s vremenom od 8h 27min.
Mišljenja o jastuku Magus vrlo su pozitivna. I sam sam ga koristim 3 puta dnevno i već pri prvom korištenju bio sam iznenađen da sam unatoč 3 slomljena rebra i potrganoj dijafragmi lakše spavao i za nekoliko tjedana sam osjetio napredak liječenja. Dva puta sam bio na najvećem jastuku (ujutro i navečer), ali koristio sam i manji, jači jastuk koji sam koristio jednom dnevno. Budući da jastuk ima više različitih terapijskih funkcija, koristio sam ga i za odmor i regeneraciju nakon sanirane ozljede.

Gđa. Alenka

U prosincu 2013. izmjerena mi je gustoća kostiju koja je, unatoč redovitom uzimanju lijekova, značajno pala. Razočarana rezultatom, počela sam tražiti po internetu postoje li terapije za olakšavanje osteoporoze i naišla na stranicu Magus. Čitam sve o elektromagnetskoj terapiji i njezinim učincima na dobrobit ljudi koji su već ili još uvijek ga koriste i rekli su sebi: “Moram imati ovaj jastuk!”. Nazvala sam je. Tina, koja je bila tako ljubazna i odmah mi je dostavila jastuk. U početku sam ga koristila isključivo za liječenje osteoporoze 2 do 3 puta dnevno, kada sam se osjećala loše ili boli, počela sam koristiti i ostale programe na velikom i malom jastuku. Mnogo puta sam tražila savjet telefonom. Tina koja me uvijek slušala i savjetovala koji program da koristim za određene probleme.

Nakon prve godine korištenja jastuka Magus ponovno sam izmjerila gustoću kostiju i bila sam izuzetno zadovoljna rezultatom jer se gustoća kostiju povećala za 1%, a nakon druge godine korištenja gustoća kostiju je stabilna. U to sam vrijeme ojačala i bolji imunološki sustav jer nisam imala virozu ni gripu i općenito se osjećam odlično.

Srdačan pozdrav, Alenka

Nika, 23 godina

Ja sam magnetnim jastukom Magus više nego impresionirana, sviđa mi se što stvarno radi i što se rezultati njegovog djelovanja mogu vidjeti i osjetiti vrlo brzo. Imam problema s vratom i bolovima u lopaticama zbog posla i držanja i nema ništa bolje nego kad navečer uključim terapiju i zaspim potpuno bez napetosti i bolova.Jastuk bih preporučila svima, mlade i stare, za prevenciju i liječenje.
Nije mi žao što sam kupila ovaj jastuk!Vrijedi, samo je jedno tijelo!

g. Ježovnik, Ptuj

Upotrebljavam jastuk na 6 tjedana zbog bolova u donjem dijelu leđa. Dostava na kućnu adresu, objašnjenje, postavljanje jastuka, napisani plan korištenja, 2x dnevno C3 program na velikom i malom jastuku – direktno na donji dio leđa.

  1. tjedan: pojačana bol, Analgin, zovem Magusa, dobivam upute: 1x dnevno veliki jastuk
  2. tjedan: zove Tina, koja kaže da nastavim s ovom terapijom 1x dnevno, bolovi se malo smanjuju, Analgin
  3. tjedan: noge također bole, donji dio leđa puno manje, gđa. Tina savjetuje da u program 3, Analgin, dodate terapiju mišića
  4. tjedan: Analgin nisam koristio pet dana, noge me još uvijek bole, gđa. Tina predlaže program 6 za noge za smanjenje boli
  5. tjedan: nema bolova ujutro pri ustajanju, javljaju se tijekom dana zbog hodanja (jako slabo u križima, nema bolova u nogama)
  6. tjedan: bol je vrlo nestala, ponekad bez boli. Stanje se značajno popravilo.

Hvala vam puno, gospođo. Tini Štifter na stručnoj pomoći tijekom terapije.